Muzeu i parë për ndikimin e filmit, çfarë veshën yjet e Hollywoodit në mbrëmjen gala?

Përditësuar më: 27/9/2021, ora 14:18

Muzeu i parë për ndikimin e filmit, çfarë veshën yjet e Hollywoodit në mbrëmjen gala?

Përditësuar më: 27/9/2021, ora 14:18

Mbrëmja gala për hapjen e Academy Museum of Motion Pictures mblodhi disa yje të njohur të Hollywood-it.

Academy Museum of Motion Pictures është një muze në Los Anxhelos, puna për të cilin nisi në vitin 2012.

Ky muze, i pari i këtij lloji në Shtetet e Bashkuara, do t’i kushtohet historisë, shkencës dhe ndikimit kulturor të industrisë së filmit.