Bllokimi i Facebook, Instagram dhe Whatsapp shpërthejnë memet në rrjet

Përditësuar më: 5/10/2021, ora 09:58

Bllokimi i Facebook, Instagram dhe Whatsapp shpërthejnë memet në rrjet

Përditësuar më: 5/10/2021, ora 09:58

Përdoruesit kanë shprehur të gjithë ironinë e tyre në rrjet pas bllokimit për disa orë të rrjeteve sociale Facebook, Instagram dhe Whatsapp.

Ata kanë krijuar meme të shumëllojshme për të ironizuar problemet me platformat e kompanisë Facebook, të cilat për herë të parë zgjatën kaq gjatë.

Problemet me këto aplikacione nisën rreth orës 17:41 të së hënës për të zgjatur, deri në orët e para të mëngjesit.

Sipas ekspertëve, bllokimi shkaktoi një rënie me 5% të aksioneve të Facebook në bursë, përkthyer kjo në miliarda dollarë humbje.