Spanja “dëbon” pandeminë, rihapen diskotekat për të rinjtë

Diskoteka 1100x620

Tashmë pas më shumë se dy vitesh mbyllje për shkak të pandemisë, Spanja ka vendosur të rikthejë jetën e natës në vend duke hapur diskotekat dhe të gjitha lokalet e natës, destinacione këto shumë të frekuentuara nga të rinjtë dhe turistët.

Megjithatë, shenjat e koronavirusit do të jenë ende, personat që duan të hyjnë në diskoteka duhet të paraqesin pasaportën e vaksinimit, si dhe të mbajnë maskë.

Vendimi hyn në fuqi ditën e premte dhe kapacitetet maksimale të lokaleve do të jenë deri në 70%.