Shqipëri perfekte me një ‘bomber’ të frikshëm – Notat

Publikuar më: 9/10/2021, ora 23:20

Shqipëri perfekte me një ‘bomber’ të frikshëm – Notat

Publikuar më: 9/10/2021, ora 23:20

Nëse në fillim ishte një ëndërr, tani duket se po merr formën e një objektivi shumë të rëndësishëm. Dy fitoret me Hungarinë kanë rritur sigurinë për të luftuar për kualifikim.

Një pjesë e parë shumë e kujdesshme, ndërsa në të dytën trajneri arriti që të krijonte epërsi psikologjike ndaj kundërshtari dhe besimi te reparti sulmuesit i dha formë lojës së skuadrës. Si rrallëherë skuadra arriti që ta përballonte kundërshtarin nga ana fizike.