Publikohet formacioni zyrtar, trajneri Reja ndryshon gjithçka

reja 1 1100x620
Edy Reja 4

Në prag të ndeshjes Shqipëri-Poloni është publikuar dhe formacioni zyrtar me të cilin do të dalin në fushë të dyja ekipet.

Trajneri Edi Reja ka zgjedhur të ndryshojë gjithçka në momentin e fundit, i kushtëzuar dhe nga mungesat nga pandemia.

Reja do ta hedhë ekipin me rreshtimin 3-4-2-1 që më pas bëhet 5-4-1.