Falsifikuan dokumentet e pronave në Dhërmi, arrest me burg për Bardhyl Gjikën dhe Spiro Dunin

Përditësuar më: 17/10/2021, ora 12:24
vlore 1024x576

Falsifikuan dokumentet e pronave në Dhërmi, arrest me burg për Bardhyl Gjikën dhe Spiro Dunin

Përditësuar më: 17/10/2021, ora 12:24

Gjykata e Vlorës ka lënë në fuqi masën arrest me burg për drejtorin e Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës në Këshillin e Qarkut Brdhyl Gjika dhe shtetasin Spiro Duni, ndërsa për specialistin Kreshnik Mino ka vendosur detyrim paraqitje.

Seanca ndaj Gjikës dhe Minos, u mbajt në gjykatën e Vlorës ku mbrojtja ka pretenduar për arrestim të paligjshëm. Sipas pretendimeve të mbrojtjes, Mino është specialist dhe nuk ka funksion vendimarrës. Për shkak të problemeve shëndetësore,  Spiro Duni do ta zhvilloj seancën në Spital. 

Mbi këta shtetas rëndon akuza e shpërdorimit të detyrës dhe falsifikimit të dokumenteve zyrtar. Të tre këta persona dyshohen se falsifikuan formularët e AMTP dhe Formularin nr.6 për regjistrimin e një pasurie (truall), në fshatin Dhërmi.