Dashuria e një nëne, elefanti vret krokodilin që i sulmoi këlyshin

Përditësuar më: 20/10/2021, ora 17:31

Dashuria e një nëne, elefanti vret krokodilin që i sulmoi këlyshin

Përditësuar më: 20/10/2021, ora 17:31

Një grup turistësh në Zambia regjistroi një moment krejt të pazakontë, ndërsa një nënë elefant shtypi për vdekje një krokodil në një park natyror.

Sipas turistëve, grabitqari sulmoi këlyshin e elefantëve dhe për këtë arsye nëna e tij ndërhyri menjëherë, duke i dhënë disa goditje me gjithë forcën dhe peshën e saj.

Më pas, elefanti nënë e kapi krokodilin për bishti dhe e nxori nga uji.