Ngjyrat e vjeshtës mbulojnë planetin, pamje mahnitëse të kapura nga ajri

Përditësuar më: 22/10/2021, ora 10:38

Ngjyrat e vjeshtës mbulojnë planetin, pamje mahnitëse të kapura nga ajri

Përditësuar më: 22/10/2021, ora 10:38

Ngjyra unike dhe natyrë mbresëlënëse! Këto janë imazhet mahnitëse të fiksuara me dron në SHBA dhe Kanada. Nuancat e kuqe, të verdha dhe portokalli, por edhe pemët e gjelbra mbizotërojnë kudo.

Në vende si Utah, shfaqja është edhe më përrallore, pasi pjesa më e madhe e shtetit perëndimor ka parë tashmë reshjet e para të borës dhe peizazhet janë pikturuar edhe nga e bardha apo vjollca e ftohtë e ndryshimit të stinëve.

Fotogaleria e mësipërme e Daily Mail, rendit disa nga pamjet më të bukura të kapura nga ajri.