Panorama spektakolare, 15 uljet më të bukura të avionëve në aeroportet në botë

Përditësuar më: 22/10/2021, ora 10:34

Panorama spektakolare, 15 uljet më të bukura të avionëve në aeroportet në botë

Përditësuar më: 22/10/2021, ora 10:34

Ulja në një aeroport, mund të jetë një eksperiencë më vete. Sigurisht, jo të gjitha aeroportet janë të barabarta për atë çka ofrojnë. Disa kanë lehtësi të jashtëzakonshme. Disa ofrojnë qasje të lehtë në qytet. Të tjerë, ofrojnë pamje spektakolare që mund të shijohet nga dritarja e vogël e avionit.

CNN Travel rendit në fotogalerinë e mësipërme 15 nga destinacionet më të bukura, para se avioni të ulet në aeroport. Venecia, Las Vegas, Londër dhe Honk-Kong, janë vetëm disa nga vendet, pjesë e kësaj liste.