Përfshihet nga flakët lokali pranë universitetit në Elbasan

Publikuar më: 22/10/2021, ora 22:00

Përfshihet nga flakët lokali pranë universitetit në Elbasan

Publikuar më: 22/10/2021, ora 22:00

Një lokal është përfshirë nga flakët pranë universitetit “Aleksandër Xhuvani”. Sipas burimeve për A2 CNN, shkaku i zjarrit mendohet të jetë një bombël gazi, e cila fatmirësisht u lokalizua në kohë nga zjarrfikësit, duke bërë të mundur shuarjen e flakëve dhe për të mos përkeqësuar situatën.

Zjarri ka shkaktuar dëme materiale dhe panik te qytetarët.