“Lungomare 3”, Rama: Projekti nis në fillim të 2022

Përditësuar më: 28/10/2021, ora 09:30

“Lungomare 3”, Rama: Projekti nis në fillim të 2022

Përditësuar më: 28/10/2021, ora 09:30

Kryeministri Edi Rama ka publikuar, mëngjesin e sotëm, projektin “Lungomare 3”, përgjatë vijës bregdetare Vlorë – Radhimë – Orikum. Ai njofton se në fillim të vitit të ardhshëm do të ngrihet kantieri i një tjetër transformimi rrënjësor urban, ekonomik dhe social

“Mirëmëngjes dhe me projektin e “Lungomare 3”, përgjatë vijës bregdetare Vlorë – Radhimë – Orikum, ku fillimvitin e ardhshëm ngrihet kantieri i një tjetër transformimi rrënjësor urban, ekonomik e social, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama krahas videos.