A është kjo puna më e vështirë në botë?

Përditësuar më: 28/10/2021, ora 16:52

A është kjo puna më e vështirë në botë?

Përditësuar më: 28/10/2021, ora 16:52

Shpesh herë dëgjojmë njerëz që ankohen për punën e tyre, për stresin apo lodhjen që ka. Por pasi të shohin këtë fotogaleri, të gjithë do e kuptojnë se cila punë është më e vështira.

Këta elektriçistë në Kinë punojnë në mbi 100 metra lartësi për të shtrirë linjën elektrike të tensionit të lartë nga shtylla në shtyllë.

Të gjithë janë të pajisur me veshje sigurie dhe me kavo që i mbajnë, por duhet thënë që dikush që vuan nga lartësia nuk mund ta bëjë këtë punë.