Merrte para nga studentët për një notë kaluese, SPAK kërkon 3 vite burg për pedagogun

Përditësuar më: 28/10/2021, ora 15:05
fan noli 1024x577

Merrte para nga studentët për një notë kaluese, SPAK kërkon 3 vite burg për pedagogun

Përditësuar më: 28/10/2021, ora 15:05

SPAK kërkon 3 vite burg për padagogun Alket Dino, i dyshuar për korrupsion. Prokuroria ka kërkuar edhe dënim plotësues që për 5 vite të mos ushtrojë asnjë funksion publik.

Ndërkohë, 2 vite burg ka kërkuar prokuroria për bashkëpunëtorët Xhevair Dervishi dhe Gabriel Mukollari.

Pedagogu i Faktultetit të Shkencave të Natyrës, në Universitetin “Fan Noli” të Korçës, u merrte para stundentëve në këmbim të një note kaluese.

Dino u arrestua një vit më parë nga SPAK.