Skena apokaliptike në Luiziana, tornado ngre në ajër motorin

Përditësuar më: 28/10/2021, ora 13:17

Skena apokaliptike në Luiziana, tornado ngre në ajër motorin

Përditësuar më: 28/10/2021, ora 13:17

Video dramatike vijnë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Tornadot kanë goditur Luizianën dhe Teksasin, duke shkaktuar probleme të shumta dhe dëme materiale.

Në njërën prej videove, shihet se si tornadoja ngre në ajër një motor me 4 rrota, duke e bërë të “fluturojë”.

Në Luizianë, 18 710 banesa dhe biznese kanë ngelur pa energji elektrike, ndërsa në komunën Cameron, 60% e banorëve vuajnë mungesën e dritave.

Ndërsa në Teksas, ka mbi 50 000 shtëpi pa energji elektrike nga moti ekstrem.