Nata e “frikshme” për britanikët, të rinjtë “çmenden” për Halloween

Përditësuar më: 30/10/2021, ora 13:10

Nata e “frikshme” për britanikët, të rinjtë “çmenden” për Halloween

Përditësuar më: 30/10/2021, ora 13:10

Moti i mirë me diell ka bërë që me qindra qytetarë nga Kosova të dynden në drejtim të Shqipërisë për të kaluar fundjavën, duke krijuar radhë të gjata në pikën kufitare të Morinës.

Prej mëngjesit të shtunës, policia kufitare punon me procedurë të përshpejtuar dhe shtatë sportele.

Gjatë periudhës janar-shtator 2021, kanë hyrë në Kosove 612.382 shtetas shqiptarë, ndërsa në Shqipëri, gjatë kësaj periudhe kanë hyrë 2.279.670 shtetas të Kosovës.