Qeni robot imiton kërcimin e famshëm të Mick Jagger

Përditësuar më: 30/10/2021, ora 12:57

Qeni robot imiton kërcimin e famshëm të Mick Jagger

Përditësuar më: 30/10/2021, ora 12:57

Inxhinierët e kompanisë “Boston Dynamics” kanë gjetur një mënyrë krejt të veçantë për të shënuar 40 vjetorin e daljes së treg të albumit “Tattoo you” të grupit britanik të rrokut Rolling Stones.

Ata arritën të sinkronizojnë qenin e tyre robot të quajtur Spot që të lëvizë dhe “këndojë”, njësoj si lideri Mick Jagger, në videon muzikore “Start Me Up” dhe rezultati ishte me të vërtetë i këndshëm.

Gjithashtu, kompania “trajnoi” dhe 3 qenë të tjerë që të rikrijojnë lëvizjes e anëtarëve të tjerë të grupit, Keith Richards, Ronnie Ëood and Charlie Watts.