7 gjëra që duhet të dini për festën e Halloween

Përditësuar më: 31/10/2021, ora 13:16

7 gjëra që duhet të dini për festën e Halloween

Përditësuar më: 31/10/2021, ora 13:16

Çfarë do të thotë “Halloween”? Pse kjo festë ka si simbol një kungull? A festohet me hënën e plotë? Dhe, mbi të gjitha, çfarë ka të bëjë një mit i lashtë kelt me ​​”rreng apo karamele”? 7 kuriozitete për një natë para Ditës së Gjithë Shenjtorëve.