Shembjet tek 5 Maji, Alfred Rushaj me banorët: Qeveria po tallet, duhet dëmshpërblim për pronën

Përditësuar më: 31/10/2021, ora 11:03
rushaj 946x579

Shembjet tek 5 Maji, Alfred Rushaj me banorët: Qeveria po tallet, duhet dëmshpërblim për pronën

Përditësuar më: 31/10/2021, ora 11:03

Nënkryetari i Partisë Demokratike, Alfred Rushaj, deklaroi në një takim me banorët e zonës “5 Maji” në Tiranë, se qeveria ka shkelur ligjin dhe Kushtetutën duke u prishur shtëpitë pa shpërblim paraprak. 

Rushaj shtoi se qeveria po tallet me rreth 5 mijë banorë të zonës me kontratat e qirasë.

“Kontrata është një turp. Aty thuhet po ta prish shtëpinë dhe të premtoj se pak më vonë do të të them, nëse do të marrësh apo jo shtëpi, kur, ku dhe si do ta marrësh. Duhet lexuar kontrata për të parë se si qeveria tallet me njerëzit”, u shpreh Rushaj.