Fotot mahnitëse të konkursit nga bota e egër

Përditësuar më: 3/11/2021, ora 11:02

Fotot mahnitëse të konkursit nga bota e egër

Përditësuar më: 3/11/2021, ora 11:02

Një vajzë e vogël që  i drejton pistoletën me ujë një majmuni dhe një tufë kandil deti “UFO” janë ndër fituesit e konkursit fotografik për botën e egër.

Koleksioni është pasuruar me foto të mahnitshme nënujore dhe të kafshëve “djallëzore”.