Arrestohen dy zyrtarë të urbanistikës në Bashkinë Vlorë

Përditësuar më: 9/11/2021, ora 17:10
breaking news lajmi i fundit e1612366439553 1024x576

Arrestohen dy zyrtarë të urbanistikës në Bashkinë Vlorë

Përditësuar më: 9/11/2021, ora 17:10

Arrestohet përgjegjësi i zyrës së urbanistikës, Rubin Hekurani dhe specialisti i kësaj zyre në Bashkinë e Vlorës, Klaudio Mehmetaj.

Dyshohet se arrestimet janë kryer për shkelje në një leje ndërtimi në rrugën Trasballkanike.

Në përditësim…