Bualli bën kërdinë në rrugët e qytetit, 7 të plagosur

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 12:13

Bualli bën kërdinë në rrugët e qytetit, 7 të plagosur

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 12:13

Një buall që i shpëtoi pronarit të tij, plagosi 7 persona në rrugët e qytetit Yulin, në Kinë.

Kafsha vraponte nëpër rrugë duke goditur kalimtarët, madje futej edhe nëpër dyqane, siç shihet nga kamerat e sigurisë.

Pas disa minutash, policia e rrethoi dhe e vrau buallin.

Pronari i tij është kontaktuar dhe policia po heton ngjarjen.