Stuhia i hodhi në qytet, 3 të vdekur dhe 450 të helmuar nga sulmet e akrepave

Përditësuar më: 13/11/2021, ora 18:43
121547190 mediaitem121547189

Stuhia i hodhi në qytet, 3 të vdekur dhe 450 të helmuar nga sulmet e akrepave

Përditësuar më: 13/11/2021, ora 18:43

Të paktën 3 persona humbën jetën dhe 450 të tjerë janë helmuar nga sulmet e akrepave në qytetin jugor të Aswan në Egjipt.

Sipas ministrisë së shëndetësisë, akrepat mbushën rrugët dhe shtëpitë në Aswan si pasojë e një stuhie të fuqishme.

Situata është tepër e rëndë dhe për këtë arsye autoritetet kanë shtuar dozat e anti-helmit në disa zona malore dhe pranë shkretëtirës.

Banorëve iu është bërë thirrje të qëndrojnë në shtëpi dhe të shmangin zonat me shumë pemë.