Shpallen fituesit e konkursit “Fotografia komike e botës së egër”

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 10:15

Shpallen fituesit e konkursit “Fotografia komike e botës së egër”

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 10:15

Imazhi i një majmuni, me një mimikë ekspresive që shpreh vuajtje, ka fituar çmimin kryesor në konkursin “Fotografia komike e botës së egër”. Ken Jensen ishte fotografi nga Mbretëria e Bashkuar, i cili mundi 7000 konkurrentë dhe u shpall fituesi kryesor i garës.

Nga kangurët që zihen e deri te shqiponja që përplaset me degët e një peme, fotogaleria e mësipërme rendit edhe disa nga imazhet e tjera që u shpallën fituese të kategorive të ndryshme.