Mrekulli që mund të shihen vetëm nga ajri

Përditësuar më: 21/11/2021, ora 22:09

Mrekulli që mund të shihen vetëm nga ajri

Përditësuar më: 21/11/2021, ora 22:09

Pamjet mahnitëse në fotogalerinë e mësipërme janë kapur nga ajri me dron nga dy vëllezërit britanikë JP dhe Mike Andrews. Ata shprehen se puna e tyre është të tregojnë se sa e çuditshme dhe e mrekullueshme mund të duket bota nga lart.