Dremitja e Merkel në Parlament, drama në kufi dhe vullkani i pafundmë, fotot më të mira të ditës

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 14:51

Dremitja e Merkel në Parlament, drama në kufi dhe vullkani i pafundmë, fotot më të mira të ditës

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 14:51