Jo të gjithë mund të shkojnë, streha e braktisur nga Lufta e Parë Botërore

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 21:25

Jo të gjithë mund të shkojnë, streha e braktisur nga Lufta e Parë Botërore

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 21:25

Për të arritur në këtë vend, do ju duhet të mblidhni gjithë guximin brenda vetes suaj.

Fotot mahnitëse që kanë qarkulluar në rrjet, tregojnë një strehë të braktisur italiane, të përdorur në Luftën e Parë Botërore, ngritur në një shkëmb në masivin Monte Cristallo në Parkun Ampezzo.

Streha-shtëpi ndodhet mbi 2,700 metra mbi nivelin e detit dhe mund të arrihet vetëm duke lëvizur nëpër shkëmbinj, rrugë të cilin nuk mund ta bëjë kushdo për shkak të terrenit të pamundur.