Moti i keq, reshjet dhe përmbytjet anulojnë festimet në Vlorë

Përditësuar më: 28/11/2021, ora 20:39
vlora 2 1280x720

Moti i keq, reshjet dhe përmbytjet anulojnë festimet në Vlorë

Përditësuar më: 28/11/2021, ora 20:39

Moti në vend nuk ka shpërblyer të gjithë ata që kishin menduar të festonin Ditë ne Pavarësisë në qytetin e Vlorës.

Reshjet që kanë përfshirë vendet ishin tejet të theksuar anë qytetin bregdetar, duke detyruar autoritetet vendore për të ndërruar programin për festimet.

Në veçanti, në sheshin Pavarësia ishte i parashikuar një koncert festiv, që u anulua për shkak të përmbytjes së një pjese të mirë të rrugëve përreth.

Si pasojë, pothuajse i gjithë qyteti është bllokuar.  Aktualisht thuajse të pakalueshme janë aksi i njohur si “Albano e Romina”, lagja Pavarësia, aksi i Universitetit,  bulevardi Vlorë-Skelë,  pjesërisht edhe lagja 28 Nëntori dhe rrethrrotullimi i Skelës.