Supermakinat më të çuditshme në histori

Përditësuar më: 2/12/2021, ora 17:03

Supermakinat më të çuditshme në histori

Përditësuar më: 2/12/2021, ora 17:03

Eksperimentimi në industrinë automobilistike ka dhënë shpesh rezultate jo të mira, sidomos në kategorinë e atyre që quhen supermakina.

Sigurisht që ka pasur prodhime që kanë qenë shumë të pëlqyera, të suksesshme dhe që sot janë ikonike, por nga ana tjetër ka pasur edhe prodhime aspak të bukura.

Në fotogalerinë e mësipërme, ju njohim me supermakinat më të çuditshme në histori.