Moti i keq dëmton rrjetin elektrik, pa energji 5 fshatrat e Memaliajt

Publikuar më: 7/12/2021, ora 13:33
MBULIM KREDIA OSHE.duplicate frame 49 1024x576

Moti i keq dëmton rrjetin elektrik, pa energji 5 fshatrat e Memaliajt

Publikuar më: 7/12/2021, ora 13:33

Fshatrat e Memaliajt janë në terr të plotë si pasojë e mungesës së energjisë elektrike. Burime zyrtare konfirmojnë se energjia mungon në fshatrat Buz, Kalemaj, Bader, Xhafaj dhe Kurtjez pjesë e Njësisë Asministrative Buz-Bashkia Memaliaj.

Ndërkohë korrenti mungon edhe në Njësinë Administrative Qendër-Memaliaj dhe në fshatin  Kashisht.

Problemet kanë ardhur si pasojë e dëmtimit të rrjetit përcjellës për shkak të kohës së keqe. OSHEE Gjirokastër po punon për riparimin e dëmeve të shkaktuara në rrjet.