Ronela Hajati fiton biletën për Eurovision 2022

Publikuar më: 30/12/2021, ora 07:32

Ronela Hajati fiton biletën për Eurovision 2022

Publikuar më: 30/12/2021, ora 07:32

Ronela Hajati do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovision që do të mbahen të pranverën e vitit 2022 në Torino të Italisë.

Këngëtarja e talentuar është shpallur fituese e edicionit të 60-të këngës në RTSH, me krijimin e saj të titulluar “Sekret”.

Në vendin e dytë, u rendit Alban Ramosaj me këngën “Theje”, ndërsa vendi i tretë u nda mes dy artistëve, Eldis Arrnjeti dhe Rezarta Smaja.