Bota në një vit, përmes fotove

Përditësuar më: 6/1/2022, ora 10:42

Bota në një vit, përmes fotove

Përditësuar më: 6/1/2022, ora 10:42

Pandemia, vaksinimi, konflikte dhe protesta të dhunshme, ishin vetëm disa nga ngjarjet që shënuan vitin 2021. Fotogaleria e mësipërme paraqet disa prej imazheve më të veçanta, të realizuara anë e mbanë botës, përgjatë një viti.