Shpresojmë që të mos kthehet në modë, taktika e lodhshme për të goditur 11-metërshin

Përditësuar më: 31/12/2021, ora 13:58

Shpresojmë që të mos kthehet në modë, taktika e lodhshme për të goditur 11-metërshin

Përditësuar më: 31/12/2021, ora 13:58

Në Japoni, një futbollist ekzekutoi një 11-metërsh që tashmë është bërë viral.

Lojtari vendosi që t’i afrohej topit me hapa mikroskopikë dhe kjo gjë bëri që atij t’i duheshin më shumë se 30 sekonda për të goditur.