Nga Athina në Rio, si e pritën disa nga kryeqendrat botërore Vitin e Ri 2022?

Publikuar më: 1/1/2022, ora 10:14

Nga Athina në Rio, si e pritën disa nga kryeqendrat botërore Vitin e Ri 2022?

Publikuar më: 1/1/2022, ora 10:14

Në fotogalerinë e mësipërme vijnë imazhet spektakolare nga disa prej kryeqendrave të botës në momentet e ndërrimit të viteve.

Ndonëse sërish të kufizuar nga pandemia e koronavirusit, miliona njerëz pushtuan sheshet në shumë qytete, ndoshta dhe si një kërkesë që 2022 t’i japë fund kësaj fatkeqësie që mban mbërthyer globin prej dy vitesh.

Nga Rusia në Rio, vijnë fotografitë më të bukura dhe shpresëdhënëse për një vit të ri ndryshe.