Nëna e sëmurë vendos foto të së bijës në “Times Square”: Dilni me të, dua ta shoh nuse para se të vdes

Publikuar më: 5/1/2022, ora 22:20

Nëna e sëmurë vendos foto të së bijës në “Times Square”: Dilni me të, dua ta shoh nuse para se të vdes

Publikuar më: 5/1/2022, ora 22:20

Një nënë e sëmurë me kancer është pikasur ndërsa ngjiste afishe me foton e vajzës së saj në “Times Square” për të cilën kërkon një djalë që të dalë me të në takim.

Beth Davies u diagnostikua me kancer në gji për herë të parë në vitin 2004 dhe u trajtua me kimioterapi, por në qershor të vitit 2020 mjekët e informuar se në trup i ishin zhvilluar metastaza të cilat i kishin prekur dhe kockat.

Tani, 61-vjeçarja nga Bostoni po kërkon të shikojë vajzën e saj Molly në altar para se të jetë tepër vonë, dhe do të sigurohet se po e lë atë në duar të mira.

Javën e kaluar, një poster i madh u shfaq në kryqëzimin e famshëm të Nju Jorkut, me një foto të vajzës së saj 30-vjeçare Molly dhe një adresë e profilit të saj.