Beteja për selinë e PD, protesta në foto

Përditësuar më: 8/1/2022, ora 15:03

Beteja për selinë e PD, protesta në foto

Përditësuar më: 8/1/2022, ora 15:03

Fotografitë më të mira të ditës nga protesta në PD, që nga përleshjet, dëmtimet brenda selisë, futja e protestuesve brenda selisë dhe ndërhyrja e policisë.