Drejtori i Policisë së Tiranës: Nuk do ta ruajmë godinën, largohemi pasi të kryejmë procedurat

Përditësuar më: 8/1/2022, ora 14:02
drejtori polici tirane 1280x720

Drejtori i Policisë së Tiranës: Nuk do ta ruajmë godinën, largohemi pasi të kryejmë procedurat

Përditësuar më: 8/1/2022, ora 14:02

Drejtuesi i Policisë së Tiranës, në një prononcim për mediat, deklaroi se policia ndërhyri në selinë e Partisë Demokratike pas thirrjes për ndihmë nga drejtuesit e kësaj partie.

“Ndërhyrja u krye kur e vlerësuam se rrezikohej jeta e njerëzve. Pati kërkesa dhe telefonata nga drejtues të PD-së. Telefonatat janë të regjistruara të gjitha. Rrezikohej jeta e çdo qytetari dhe jo vetëm e deputetëve”, tha kreu i Policisë së Tiranës.

Ai shtoi se policia nuk do të ruajë godinën, por do të largohet pasi të kryejë të gjitha procedurat.