Hapet dera e selisë së Partisë Demokratike, mbështetësit e Berishës hyjnë me forcë

Publikuar më: 8/1/2022, ora 11:29
selia hapet 1280x720

Hapet dera e selisë së Partisë Demokratike, mbështetësit e Berishës hyjnë me forcë

Publikuar më: 8/1/2022, ora 11:29

Është hapur dera kryesore e selisë së Partisë Demokratike. Mbështetësit e Sali Berishës kanë arritur që të hapin derën e fortifikuar dhe kanë hyrë në brendësi të saj.