Provimi për pranimin në universitet, studentët në auditorë me veshje kirurgjikale

Publikuar më: 10/1/2022, ora 08:52
070554474 5ff8dcdb dd93 4cae bfef 11fefec59c53 1080x720

Provimi për pranimin në universitet, studentët në auditorë me veshje kirurgjikale

Publikuar më: 10/1/2022, ora 08:52

Qindra studentë kinezë janë paraqitur me veshje kirurgjikale në provimin e pranimit në universitetin e Ningbo, në provincën e Zhejiang.

Duket se autoritetet e kishin vendosur si rregull që studentët të paraqiteshin me këtë veshje për mbrojtjen vetjake, që zakonisht përdoret nga mjekët në sallat e operacionit.

Në javët e fundit, ishte pikërisht provinca e Zhejiang, aty ku ndodhet dhe porti industrial i Ningbo-Zhoushan, e cila rezultoi më e goditura nga variant i ri Omicron.