Pasaportat më të fuqishme dhe më të pavlefshme për vitin 2022, ku renditet Shqipëria

Publikuar më: 11/1/2022, ora 21:49

Pasaportat më të fuqishme dhe më të pavlefshme për vitin 2022, ku renditet Shqipëria

Publikuar më: 11/1/2022, ora 21:49

Si çdo vit, kompania “Henely & Partners” ka bërë një renditje të pasaportave më të fuqishme në botë, mbajtësit e të cilave mund të udhëtojnë në numrin më të madh të vendeve pa vizë.

Indeksi i “Henley & Partner” bazohet te të dhënat e marra nga Autoriteti Ndërkombëtar i Transportit Ajror për 199 pasaporta dhe 217 destinacione udhëtuese.

Shfletoni galerinë e mësipërme për të mësuar kush janë pasaportat më të fuqishme, më të pavlefshmet dhe ku renditet Shqipëria.