Një fejesë aspak e zakontë, Megan Fox dhe partneri i saj pinë gjakun e njëri-tjetrit

Publikuar më: 13/1/2022, ora 12:03

Një fejesë aspak e zakontë, Megan Fox dhe partneri i saj pinë gjakun e njëri-tjetrit

Publikuar më: 13/1/2022, ora 12:03

Megan Fox dhe Machine Gun Kelly tashmë janë zyrtarisht të fejuar pas një lidhjeje që zgjaste prej më shumë se një viti e gjysmë.

Lajmi u bë publik nga vetë aktorja 35-vjeçare, e cila postoi në Instagram një video të propozimit intim.

Në shkrimin që shoqëronte video, aktorja tregon se ajo së bashku me muzikantin 31-vjeçar, pinë gjakun e njëri-tjetrit për të shënuar ngjarjen, që u zhvillua në një resort të Porto Rikos.