I fryhet koka si tullumbace nga grushtet, luftëtari përfundon ndeshjen i qeshur

Përditësuar më: 15/1/2022, ora 19:00

I fryhet koka si tullumbace nga grushtet, luftëtari përfundon ndeshjen i qeshur

Përditësuar më: 15/1/2022, ora 19:00

Arbitri, në mënyrë të pashpjegueshme, nuk e ndaloi ndeshjen, pavarësisht se njëri nga luftëtarët pësoi një dëmtim të dukshëm në kokë.

Gjithsesi, në fund të ndeshjes dhe në spital, ai u pa i buzëqeshur.