O do luash o s’ka! Qentë ulin me zor në tokë trajneren e tyre

Përditësuar më: 17/1/2022, ora 22:46

O do luash o s’ka! Qentë ulin me zor në tokë trajneren e tyre

Përditësuar më: 17/1/2022, ora 22:46

Në videon e mësipërme vjen momenti i këndshëm i një grupi qensh që insitojnë për të luajtur me trajnuesen e tyre, në një qendër për strehimin e tyre në Çikago.

Në pamje shihen qentë që rrethojnë vajzën dhe e tërheqin nga bluza dhe këmbët deri sa e ulin në tokë, për të pasur mundësinë për të luajtur me të.