Temperaturat e ulëta “ngrijnë” kryesinë e Kuvendit, deputetët ngrohen pranë kondicionerit

Përditësuar më: 25/1/2022, ora 11:26

Temperaturat e ulëta “ngrijnë” kryesinë e Kuvendit, deputetët ngrohen pranë kondicionerit

Përditësuar më: 25/1/2022, ora 11:26

Temperaturat e ulëta kanë prekur edhe ambientet e kryesisë së Kuvendit. Deputetët Saimir Koreshi dhe Dashnor Sula shkëputen nga mbledhja e komisionit të ligjeve për t’u ngrohur pranë kondicionerit.