Dyshohej për lëndë eksplozive në Elbasan, forcat xheniere morën pajisjen e dyshimtë

Publikuar më: 28/1/2022, ora 11:37

Dyshohej për lëndë eksplozive në Elbasan, forcat xheniere morën pajisjen e dyshimtë

Publikuar më: 28/1/2022, ora 11:37

Një pako e dyshimtë në Elbasan alarmoi qytetarët, por edhe policinë e këtij qyteti.

Pakoja ndodhej në koshat e plehrave të vendosur pranë kryqëzimit “Dinamo”. Forcat xheniere mbërritën në vendngjarje dhe gjetën një pajisje të parrezikshme, e cila u mor nga policia.