Përleshje mes klientëve në restorant…për biftekun e fundit

Përditësuar më: 1/2/2022, ora 22:21
Untitled collage 30 1280x720

Përleshje mes klientëve në restorant…për biftekun e fundit

Përditësuar më: 1/2/2022, ora 22:21

Pamje tronditëse janë regjistruar në një restorant në Pensilvani, kur klientët dhe stafi i tij u përfshinë në një përleshje, pasi kuzhinieri i shërbeu biftekun e fundit në bufe një burri që hyri pa radhë.

Në përleshje u përfshinë më shumë se 40 persona ku u përdorën grushte dhe mjete të forta.

Ngjarja mund të ishte përshkallëzuar më tej, por fatmirësisht policia ndërhyri në kohë dhe ndaloi disa nga personat e përfshirë.