Kam nevojë për privatësi! 2-vjeçari prish kamerën e monitorimit me një goditje

Përditësuar më: 14/2/2022, ora 22:11
Untitled collage 2022 02 14T221106.926 1280x720

Kam nevojë për privatësi! 2-vjeçari prish kamerën e monitorimit me një goditje

Përditësuar më: 14/2/2022, ora 22:11

Në këtë video mund të shihni momentin gazmor kur një 2-vjeçar shkatërron me top me goditjen e parë një kamera sigurie, që prindërit e tij kishin vendosur në dhomë për ta kontrolluar gjatë natës.

30-vjeçarja, Casey Waller sapo e kishte vendosur kamerën, por 2-vjeçari kur kishte parë dritën që tregonte se ajo ishte në punë nuk u mendua aspak, por e nxori jashtë funksioni me të parën.

Nëna vuri re se kamera nuk ishte në pozicionin e parë dhe kur kontrolloi regjistrimin pa goditjen direkte që i vogli i saj i kishte dhënë.