Rrengu i grave që “sikletosi” burrat e tyre gjatë një darke

Përditësuar më: 17/2/2022, ora 22:13

Rrengu i grave që “sikletosi” burrat e tyre gjatë një darke

Përditësuar më: 17/2/2022, ora 22:13

Disa gra në Georgia gjetën një mënyrë krejt të këndshme për t’iu bërë një rreng burrave të tyre gjatë një darke që hëngrën së bashku.

Ato kishin rënë dakord me njëra-tjetrën më herët që të vishnin “djemtë” me të njëjtën bluzë dhe rezultati ishte mjaft për të qeshur.

Burrat e kuptuan që ishin vënë në lojë prej tyre dhe reagimet për këtë rreng ishin nga më të ndryshmit, sigurisht brenda shakasë.