Luftanija ruse vret ushtarët ukrainas, refuzuan të dorëzoheshin: Nuk duam ta dimë kush jeni

Përditësuar më: 25/2/2022, ora 11:24
WhatsApp Image 2022 02 25 at 10.22.41 AM

Luftanija ruse vret ushtarët ukrainas, refuzuan të dorëzoheshin: Nuk duam ta dimë kush jeni

Përditësuar më: 25/2/2022, ora 11:24

Mediat ndërkombëtare kanë publikuar, së fundmi, një mesazh audio të komunikimit të ushtarëve ukrainas në një ishull në Detin e Zi dhe një oficeri të Marinës Ruse.

Sipas presidentit Volodymyr Zelensky, të gjithë ushtarët që mbronin Ishullin e Gjarprit, u vranë dhe do të marrin titullin e “Heroit të Ukrainës”.

Në mesazh, dëgjohet oficeri i marinës ruse tek iu drejtohet ushtarëve ukrainas: “Kjo është një luftanije ushtarake ruse. Iu bëj thirrje të ulni armët dhe të dorëzoheni për të shmangur gjakderdhjen, në të kundërt do të bombardoheni!”.

Por kjo thirrje u refuzua nga ushtarët ukrainas, të cilët u kundërpërgjigjën “Luftanija ruse, ik p…..u!”.