Momenti kur raketa godet ndërtesën në Kiev

Publikuar më: 26/2/2022, ora 10:31

Momenti kur raketa godet ndërtesën në Kiev

Publikuar më: 26/2/2022, ora 10:31

Rrethimi i forcave ruse në kryeqytetin ukrainas Kiev vazhdon. Një ndërtesë banimi u godit nga një raketë. Nuk është e qartë nëse ndërtesa ishte bosh në kohën e shpërthimit. Shumë civilë u strehuan në bunkerë, bodrume dhe metro gjatë natës. Raketa goditi ndërtesën midis katit 18 dhe 21.