Moska bën bilancin e luftimeve në Ukrainë

Publikuar më: 5/3/2022, ora 09:00
shkaterrimi ukraine 19

Moska bën bilancin e luftimeve në Ukrainë

Publikuar më: 5/3/2022, ora 09:00

Rusia bën me dije se ka shkatërruar më shumë se 2000 baza të ushtrisë ukrainase që nga nisja e “operacionit special” në Ukrainë.

Në njoftimin e Ministrisë së Brendshme ruse bëhet me dije se mes objekteve të asgjësuara janë dhe 71 vend komanda dhe qendra të komunikimit të ushtrisë ukrainas, 98 bateri raketash antiajrore dhe 61 stacione radarësh.

Në bilancin e ministrisë ruse nuk flitet për numrin e ushtarëve ukrainas të vrarë apo të civilëve.